top of page

FELHASZNÁLÁS

Az ózonos-tisztítási eljárás, fertőtlenítés alkalmas házak, lakások, helyiségek, pincék, padlások, garázsok mellett autók, hajók, buszok, lakóautók tisztítására is. Nem szükséges elvinnie autóját külön autóklíma tisztításra, nem kell klímatisztító hab, vagy klímatisztító spray vásárlásával törődnie, melyek rendkívül erős gombaölő vegyszereket is tartalmaznak. Az ózonkezelés alatt a jármű szellőzőrendszerét bekapcsoljuk, hogy az ózon jótékony fertőtlenítő hatását a teljes szellőzőrendszerben kifejtse, így az utastér fertőtlenítésen kívül, a klímarendszer is fertőtlenítésre kerül és mindezt káros vegyszerek nélkül.

A HSC rendkívül nagy-teljesítményű ipari légtisztító berendezésekkel vállal tisztítást, fertőtlenítést az Ön otthonában, vagy autó, lakókocsi, hajó, illetőleg egyéb tárgy esetén egy közösen megbeszélt helyen. A berendezés vegyszer nélkül, ózon felhasználásával működik.

 

A legfontosabb, hogy Önnek nem kell megvásárolnia semmilyen drága gépet, elég megrendelni a szolgáltatásunkat, és mi garantáltan legmodernebb készülékeinkkel tisztítjuk, szagtalanítjuk az igényelt területet.

Az ózonos tisztítás a dohszagot is megszünteti, és segít helyreállítani a lakás mikroklímáját, ami folyamatosan hatással van légzőszerveinkre, vérkeringésünkre, immunrendszerünkre, valamint nagymértékben befolyásolja alvásunk minőségét is.

Legfőbb alkalmazási területek:

- kórokozók, vírusok, baktériumok, gombák eltávolítása helyiségekben, járművekben,

- penészmentesítés, allergén-mentesítés;

- kellemetlen, zavaró szagok eltávolítása zárt helyiségekből;

- erősen vizes, dohos, penészes lakások tisztítása;

- szennyezett klímaberendezések fertőtlenítése, tisztítása;

- füstszag eltávolítása kárpitból, járműből, helyiségekből;

- víz, tűz, szennyvíz által okozott káresemények utáni tisztítás;

- tiszta, veszélymentes babaszoba kialakítás.

bottom of page