top of page
TELJES KÖRŰ ÚJ-GENERÁCIÓS KÖLTSÉGHATÉKONY

ÓZONOS TISZTÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

A TÖKÉLETES FERTŐTLENÍTÉSÉRT.

INFORMÁCIÓ

Részletes, teljes körű információk

az életünkben jelen lévő

ÓZONRÓL.

 

TECHNOLÓGIA

ÓZON ipari felhasználásának módszere  a tisztítás, takarítás technológiában.

 

FELHASZNÁLÁS

Épületek, helyiségek, járművek

egyéb felületek ÓZONOS fertőtlenítése, tisztítása.

ÓZONOS TISZTÍTÁSRÓL

Az ózonos tisztítás, fertőtlenítés olyan környezetbarát tisztítási eljárásunk, fertőtlenítési folyamatunk ahol nagy teljesítménnyel rendelkező, modern ózongenerátorral - azaz ipari légtisztító berendezéssel - vegyszer nélküli tisztítással rövid idő alatt megszabadítjuk különböző káros, mérgező, fertőző, allergén, fokozottan veszélyes, az emberi egészségre igen ártalmas anyagoktól. Ez a tisztítás, fertőtlenítés védelmet nyújt az allergia kialakulása ellen is, továbbá a kialakult allergia ellen is hasznos alternatív kezelést ad. Az ózonkezelés alkalmazható bármilyen helyiség, lakás, ház, szoba, pince, kamra, iroda, üzlet, autó, hajó, lakókocsi belső terének a fertőtlenítésére.

Az ózon oxidálja a veszélyes molekulákat, legyen az bármilyen eredetű kellemetlen állati vagy emberi szag, vagy egyéb szagmolekula. Professzionális ózonos tisztítási tapasztalattal, speciális gépekkel dolgozunk magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Az ózonos tisztítás speciális ismereteket igényel! Ne bízza bárkire!

Amennyiben érdeklődést felkeltettük és kíváncsi az ózonos tisztítás felhasználási területeire, kérem kattintson a TOVÁBB gombra.

TELJES KÖRŰ ÚJ-GENERÁCIÓS KÖLTSÉGHATÉKONY

ÓZONOS TISZTÍTÁS SZOLGÁLTATÁSOK

A TÖKÉLETES FERTŐTLENÍTÉSÉRT.

bottom of page